Team-challenge en team-PLUS-challenge

Deze activiteit is zeer gevarieerd, leuk en teambuilding ten top. Een soort spel-zonder-grenzen dat niet doorgaat in vaste teams, maar wel in steeds wisselende groepjes, zodat iedereen met iedereen zal moeten samenwerken.

Na elke proef krijgen de deelnemers hun behaalde groepsscore individueel mee, zodat we eindigen met een podium. En meestal zijn het de spelers die binnen hun team altijd opnieuw zorgen voor de juiste ingesteldheid en spirit die het hoogst eindigen. Met jokers en coaches, allemaal ludiek natuurlijk, maar het hoort er bij.

De proeven zelf zijn verschrikkelijk origineel, weersafhankelijk (bij slecht weer meer indoorproeven) en groepsafhankelijk. Voor sportief èn niet-sportief, voor jong èn oud. Ook voor sterk heterogene groepen. Het is niet dat het niveau dan zeer laag is, nee, maar dan zijn er deelopdrachten zodat niet iedereen hetzelfde hoeft te doen.

Soms is de vaardigheid belangrijk, andere keren is het de inzet, het vertrouwen, de intelligentie, het inzicht of de planning die de doorslag geven. Over het kleiblikschieten, de riksja-cross, de slimme toren van Pisa, de puzzel-je-rot en de potverdorie-val-er-niet-af-proef zal er nog lang gebabbeld worden.

Zonder veel blablabla, teambuilding van de bovenste plank.

De teambuildings-PLUS-challenge is iets duurder, duurt langer en is bijgevolg ook iets meer.

Deze activiteit kan altijd doorgaan, dus ook in de winter, omdat we dan kiezen voor indoor-proeven. En beschikt u over een open terrein of voldoende plaats dan kunnen we de teambuildings-challenge ook op verplaatsing geven. Vraag info aan.

Prijzen

  • Teambuilding
  • Teambuilding
  • Teambuilding
  • Teambuilding